You are here

Oberta la sisena convocatòria de BStartup 10

23.05.2016

Banc Sabadell ha obert la sisena convocatòria BStartup 10, dirigida a start-up digitals que ofereixen un model de negoci i un producte innovador en àmbits com l'e-health, el big data, aplicacions mòbils, entre d'altres. La data límit per presentar-se és el 13 de juny de 2016.

L'entitat seleccionarà deu empreses que rebran un total de 100.000 euros cada una: 20.000 euros en formació d'alt rendiment personalitzada (molt enfocada al company building per al desenvolupament comercial i inversió) i 80.000 euros en efectiu. BStartup tindrà una participació entre el 5% i el 15% del capital social de les empreses.

Avantatges socis de CataloniaBio

CataloniaBio i Banc de Sabadell col·laboren en diverses iniciatives com el suport al finançament a les empreses associades o el primer esdeveniment d'speed dating a Catalunya entre científics i gestors per impulsar la creació d'empreses de salut, el Health & Bio Team Dating. Pel que fa a la convocatòria BStartup 10, els emprenedors que siguin socis CataloniaBio i vulguin participar-hi tindran accés a un fast track i passaran directament a la segona fase de selecció de projectes. Cal que es mencioni a l'hora de fer el registre o bé enviant-nos un correu electrònic a secretaria@cataloniabio.org.

Si vols conèixer els requisits i presentar-te a la convocatòria consulta el web de BStartup.

Foto: Yolanda Pérez, directora de BStartup a la trobada Health & Bio Team Dating del passat desembre

 

#Investment